perjantai 18. marraskuuta 2011

Kävelyharjoituksia

Iltojen iltaa..

Raotetaan salamyhkäisyyden verhoa nyt hieman ja raportoidaan tarkemmin tuosta salaperäisestä harjoituskerrasta.
Sain siis aamulla puhelimeen tekstiviestin jossa ilmoitettiin että illaksi harjoituksiin pitää pukeutua kävelykenkiin sekä farkkuihin.

Sinänsä jo ihmeellinen pyyntö koska teatterilla on yleensä rento meininki, eikä se ole niin olellista mitä päällensä laittaa. Joutuvathan sitä jotkut jopa riisumaan itsensä alasti kultuurin merkeissä, mutta taiteen puolesta on luonnollisesti annettava kaikkensa.

Joka tapauksessa minulla alkoi näiden salaperäisten kysymysten ja vaatetustoiveiden jälkeen epäilys herätä, että jotain eriskummallista saattaa tapahtua.
Lähdin kuitenkin teatterille autuaan tietämättömänä tuosta kaikesta, taksilla ja käsikirjoitus kainalossa niinkuin kunnon taiteilijan kuuluukin.
Perille päästyäni rakas ohjaajamme meni jututtamaan minua kuljettanutta taksikuskia ja taksi ei tuttuun tapaan poistunutkaan paikalta vaan jäi mystisen näköisesti odottelemaan pihalle.

Hetken palloiltua pihamaalla, siis kirjaimellisesti palloiltiin :-) alkoi väki olla kasassa ja siinä sitten ihmeteltiin että miksei siirrytä sisätiloihin?
Siinä samassa tulikin taksikuski sanomaan minulle että jatketaan me matkaa minut oli kuulemma irtisanottu koko porukasta, tätä tietenkään en uskonut varsinkin kun kuski epähuomiossa ilmoitti että vie minut kotiin ja kääntyi väärään suuntaan.

Matka jatkui turun kaupunginteatterille jossa odotti iloinen yllätys:
Läpihullu farssi teatterin maailmasta - Tilanne päällään

Aivan hulvaton komedia joka varmasti saa vatsasi kipeytymään, siinä sitten kikatat vääränä vesi silmissä ja toivot että saisit välillä hengittää.. Mitä vielä juuri kun luulet että nauru loppuu niin repeät uudestaan vielä hullunpaan hekotuskohtakseen.
Menkää ihmiset ihmeessä katsomaan, lisätietoa löytyy yllä olevasta linkistä.

Tuntuvat ihan mukavilta nämä teatterin kävelyharjoitukset, saisi olla vaikka useamminkin.

3 kommenttia: